Onze visie

Wij willen borg staan voor een gezonde en gelukkige hond. 

Zowel wanneer de pups nog bij ons zijn àls wanneer we een nieuwe, geschikte thuis voor hen vinden.

Pups van een erkende fokker aangesloten bij de ALAEU

Wij zijn lid van de ALAEU, de vereniging van fokkers van de Australian Labradoodle en wij fokken dus conform de regels van de ALAEU.

Voor meer informatie over de ALAEU zie  : www.ALAEU.com .

In onze ogen vervolmaken de huidige aangesloten fokkers het Australian Labradoodle ras, door heel gecontroleerd te fokken en geen concessies te doen op gezondheid, vachtkwaliteit, bouw en karakter.


Pups uit een gezellige, kleinschalige en huiselijke sfeer

Wij zijn een kleine, beginnende fokker van Australian Labradoodles.  Mira zal puppy’s krijgen in deze huiselijke sfeer.  De pups zullen, van zodra dit goed voor hun ontwikkeling is, contact kunnen maken met mensen en kinderen zodat het socialiseringsproces optimaal gestimuleerd wordt van bij de start.


Pups gestimuleerd met het Biosensor Program

Wij houden eraan om de pups vanaf hun derde levensdag neurologisch te stimuleren met het Biosensor Program.  Dit leert pups beter omgaan met stress en vergroot hun probleemoplossend vermogen. Deze pups tonen betere prestaties van hart en bloedvaten, hebben een sterker immuunsysteem en een beter functioneren van de bijnieren.


Wij informeren u over wat u mag/kan verwachten

van een hond van Mira’s Doodles

Wij vinden het belangrijk om bij het nemen van een hond samen met u te overwegen wat u als koper van een hond verwacht.  Daarbij is het nodig om alle aspecten van uw leven zoals dit nu is te onderzoeken.  Hoe past een hondje en de zorg hiervoor binnen uw huidige leven?  Vanuit onze ervaring en kennis van de Australian Labradoodle overlopen we met u wat u kan en mag verwachten wanneer u deze hond in uw gezin verwelkomt. 

En het allerbelangrijkste: wat hebben deze honden nodig om gezond en gelukkig op te groeien om de hond te worden die u voor uw gezin altijd al gedroomd had?  Wij nemen uitgebreid de tijd om de zorg voor uw hond en alle aspecten hiervan samen met u door te nemen.


Wij staan u bij bij de keuze van uw hond

Niet elke hond is geschikt voor elk baasje.  Wij willen u graag bijstaan in de keuze van uw nieuwe huisgenoot!  Dit staat soms los van kleur, bouw, …  Deze match is volgens ons één van de essentiële voorwaarden om van dit verhaal zowel voor u als voor uw hond een succesverhaal te maken.


Blijvend en permanent beschikbaar om u bij te staan

bij de opvoeding van uw hond

Van bij het begin willen wij onze honden het allerbeste geven op het gebied van liefdevolle aandacht, veiligheid, warmte, voeding en beweging.


Met andere woorden: wij willen onze hondjes de best mogelijke start geven, zowel fysiek als emotioneel.  Deze info en kennis delen wij graag met u!

Wanneer u uw hondje bij ons meeneemt, zal u uitgebreid geïnformeerd zijn.  Uiteraard zullen er nog vragen komen eens u uw hondje bij u thuis hebt!  Ook dan willen wij graag beschikbaar zijn om u te kunnen bijstaan met raad en daad.