Inprentingsfase

De inprentingsfase loopt van de 7e tot de 14de levensweek.  Alles wat een pup in deze periode leert en ontdekt, kennen ze voor het leven.  Een fokker kan dus een heel belangrijke bijdrage leveren aan de opvoeding van uw hond!  Uw hond dient heel wat te leren:


Op welke voorwerpen mag ik kauwen?

Hoe begroet ik mensen?

Waar kan ik plassen?

Welke voorwerpen/ speeltuigen zijn veilig om op te lopen of stappen?

Welke ondergrond is veilig om op te lopen en te spelen?

Hoe ga ik zitten?

Waar mag ik zitten en liggen?


Wij bieden uw hond een primaire training en essentiële ervaringen aan.  Hier kan u op verder bouwen wanneer uw pupje mee naar huis mag.


Voeding

Wij vinden het belangrijk om zoveel als mogelijk rekening te houden met de oorspronkelijke ‘natuur’ van de hond.  Onze honden worden dus gevoed met vers vlees (diepgevroren).

Wij kiezen hier heel bewust voor om het immuunsysteem optimaal te ondersteunen en het darmstelsel zo weinig mogelijk te belasten.  Zo ontwikkelen en behouden ze een gezonde darmflora, die hen sterker maakt.  Wanneer ze een infectie oplopen, zullen ze hier sneller van herstellen.


Wanneer pups bij ons zijn zullen ze bij de overgang naar vaste voeding dus ook vers vlees krijgen.  Uiteraard bieden wij ook brokjes aan, dit enkel als beloning.  Zo maken de pups wel kennis met deze voedingsvorm.  Wanneer wij bijvoorbeeld met vakantie gaan, is het handiger wanneer onze honden droogvoer kunnen eten.